verzekeringen

Wij zijn geen verzekeringsmakelaar of -agent.  Voor alles wat verzekeringen betreft werken wij samen met makelaarskantoor Donckers en Verschueren gevestigd in Deurne (Antwerpen).  Wij doen enkel het voorbereidend werk, zij contacteren u met een voorstel en bezorgen u de polis(sen).

Wij zorgen dat de brandpolis van uw oude woning opgezegd wordt en zorgen dat u een voorstel krijgt voor een brandpolis voor uw nieuwe woning.

Indien u naar een appartement verhuist, contacteren wij de syndicus zodat we weten of er een brandpolis is voor het hele gebouw, betaald door de VME (vereniging van mede-eigenaars), in dat geval hebt u geen polis voor het appartement nodig, enkel voor uw inboedel.

Hebt u een brandpolis nodig, dan zorgen wij voor een plaatsbeschrijving van de woning. Deze bezorgen wij aan 'Zakenkantoor Donckers en Verschueren'  en zij nemen het dan van ons over. Meer dan het opmeten en beschrijven van uw nieuwe woning mogen wij wettelijk niet doen.  Indien u nog een aantal oude polissen hebt kunnen zij voor u ook nakijken of de verzekerde kapitalen nog overeenkomen met uw huidige situatie. Indien u een makelaar/agent hebt waar u graag mee werkt dan bezorgen wij hem/haar de plaatsbeschrijving en moeten zij het verder behandelen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x