interieurdesign

Interieur design & styling

Altijd al gedroomd van een interieur die precies aansluit met uw stijl ? Een interieur dat persoonlijk en karaktervol is?

Wil je dat je huis als een echt thuis aanvoelt? Wij zorgen ervoor dat jou huis een thuis wordt, leefbaar, stijlvol en warm.  Balans en een goede flow

Hebt u geen inspiratie hoe u het best uw (nieuwe) woning kan inrichten , zodat ze klasse en stijl uitstraalt ? Hebt u het moeilijk met keuzes te maken uit meubels , accessoires en decoratie ?

Hebt u net een nieuw huis of flat gekocht dat u graag wil laten inrichten met veel creativiteit, originaliteit en persoonlijkheid? Met verrassende elementen, kleuren, materialen en vormen die het heel uniek maken?

U hebt wel een idee voor uw interieur, maar weet niet goed hoe eraan te beginnen, welk materialen te gebruiken of wenst u wat meer advies bij de inrichting, dan kunnen wij dat samen met u bespreken .

De inrichting van een huis gaat verder dan alleen maar plaatsen van meubels, een mooie bos bloemen en een kleurtje op de muur, wij helpen u graag de juiste sfeer te creëeren die perfect past bij u en uw woning .

Iemands interieur inrichten is dan ook een heel persoonlijk proces, het vinden en samenstellen van uw persoonlijke stijl en sfeer is een uitdaging waar we samen met u aan werken.

Een mix van verschillende materialen, een combinatie van oud en nieuw zorgt voor een krachtig en rijk interieur, daarom proberen wij u op een sympathieke manier uit uw comfort zone te halen en te verleiden om out of the box te denken, zo komen we tot een origineel en authentiek interieur dat perfect bij u past .

Hebt u een druk leven, een drukke baan, een gezinsleven en veel sociale activiteiten , dan zijn wij uw partner en  helpen u met al uw interieur vragen te beantwoorden

Uw huis is aan een opknapbeurt toe, de keuken is verouderd, de indeling kan beter, de woonkamer opknappen met nieuw behang of de muren een andere kleur geven, nieuwe gordijnen en mooie verlichting .. het kan allemaal .

Hoe gaan wij te werk, wat kan u verwachten ?

We beginnen met een eerste consultatie , een gesprek waar we uw visie , ideëen en wensen bespreken zodat we een goed beeld krijgen van wat u verwacht . we luisteren en stellen vragen , zo leren we dan meer over uw lifestyle , smaak en voorkeur, zo komen we tot een geweldig resultaat en een prettige samenwerking.  We gaan samen op zoek naar de juiste stijl en indeling van de woning . We bespreken uw woonwensen en bekijken de ruimte , we stemmen het helemaal af op uw persoonlijke wensen en budget.  Na ons eerste gesprek kan u er zelf mee aan de slag of helpen we u graag verder met het uitwerken van het plan.

Wenst u een interieurdesigner in te huren? Een interieurstyliste en persoonlijke coach ? wij hebben verschillende pakketten voor interieuradvies .

Heeft u andere wensen , mail ons even en we maken een vrijblijvende offerte op maat .

Welke keuzes kan u maken ?

Interieuradvies: kleurgebruik , indeling , materialen , vloerkeuze , raambekleding , verlichting , meubels & accessoires , planten keuze

Interieur ontwerp : een volledig interieur ontwerp rekening houdend met elk detail .

Woonanalyse

Make-over van de volledige woning of van één kamer :

Werken met kunst

Inspired by feng shui

Inspired by Wabi Sabi

Personal shopping: meubels, accesoires en textiel

Kunst advies bij inrichting

Restyling van meubelen

Ontwerpschetsen en moodboards

Advies over stijl, keuze van kleuren, materiaal en merken

Oog voor detail

Renoveren van oude meubels

Kleuradvies

Inrichtingadvies

Het ontwerpen van meubels op maat

3D visualisatie
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x