alarm systeem

alarm systeem

Lares installeert voor ons uw elektronische beveiliging.  Het alarmsysteem dat zij installeren is Incert gekeurd (u krijgt een korting op uw brandpolis in u een Incert gekeurd alarmsysteem hebt).

Uw alarmsysteem is verbonden met een meldkamer zodat ook het nodige gedaan wordt als u niet thuis bent en beveiligd uw huis tegen inbraak en brand.

Brand is het grote gevaar.  In de moderne, goed ge├»soleerde huizen hebt u minder dan 10 minuten tijd om de woning te verlaten.  De giftige gassen hopen zich snel op en beletten u te ademen, indien u niet snel wakker wordt en vlucht is het overleven van een brand bijna onmogelijk, daarom is in huurwoningen een branddetector verplicht, waarom hebt u niet een waarschuwingssysteem in uw woning?  Het kan iedereen overkomen.  Ongeveer iedere 20 minuten vertrekt ergens in Vlaanderen de brandweer in de hoop dat ze op tijd zijn, misschien toch eens nadenken over gepaste maatregelen. 

Inbraak is vooral psychologisch probleem, u voelt zich niet meer veilig in uw huis, bij het minste geluid wordt u wakker en denkt u dat ze er terug zijn.  Waarom installeren veel mensen pas een degelijke beveiliging na een inbraak.  Denkt u dat het u niet kan overkomen?  Volgens cijfers van de verzekeringen is er ongeveer iedere 10 minuten ergens in Belgi├ź een poging tot inbraak.  Als een inbraak bij u lukt bent u niet alleen uw computer(s), tablets, TV juwelen,... kwijt,ook de onvervangbare foto's die op uw computer staan zijn weg en hoe gaat u die vervangen?.  Ook de spullen in de diepvries en koelkast kan u wegsmijten, dieven weten dat veel mensen daar waardevolle spullen verstoppen en zij zijn niet zo vriendelijk om alles netjes terug dicht te doen.  De beste beveiliging tegen inbraak is een degelijk alarmsysteem verbonden met een meldkamer of u maakt van uw huis een fort (liefst met ophaalbrug).

Voor mensen met valrisico is het mogelijk uw alarmsysteem te bedienen met een meldknop die gedragen wordt op een persoon om na een val de ambulancediensten te verwittigen.

Wij kunnen een berekening maken wat een beveiliging voor uw woning kost, contacteer ons voor meer inlichtingen.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x