Tips

Verhuizen is stressvol voor veel mensen, het is in ieder geval buiten je comfortzone en voor veel mensen iets wat ze maar een paar keer in hun leven doen, daarom is het belangrijk om juist te plannen en met de een aantal zaken rekening te houden.  Onze blog helpt je op weg met veel tips voor je verhuis maar ook de inrichting van je nieuwe thuis.

Lees meer
Doemijnverhuis

Verhuistip: Tijdelijke opslag van meubelen en kleding

Waar moet je rekening mee houden als je een tijdelijke opslag gebruikt voor je inboedel.

Lees meer
Doemijnverhuis

Verhuistip: verhuistiming, wanneer moet wat gedaan zijn? Een Stappenplan

Verhuistiming, wanneer moet wat gedaan zijn? Iemand vertelde mij ooit: "if you fail to plan, you plan to fail" Verhuizen doe je niet voor je plezier en moet vlot verlopen, een goede planning voorkomt onaangename verrassingen.

Lees meer
Doemijnverhuis

Verhuistip: Inpaktips

Inpakken, het is wel wat meer dan je spullen in een doos gooien, toch als alles vlot moet verlopen en in 1 stuk moet aankomen

Lees meer
Doemijnverhuis

Woningtip: Beveiliging

Uw nieuwe woning, uw nieuwe thuis, maar gaat u zich daar nog veilig voelen nadat u 'ongewenst bezoek' kreeg. U kan niet voorkomen dat het oog van inbrekers op uw woning valt, maar u kan wel proberen ervoor te zorgen dat ze uw woning voorbijgaan.

Lees meer
Doemijnverhuis

Woningtip: welke telecomprovider kiezen?

Orange, Proximus, Scarlet of Telenet welke provider is voor u de juiste keuze? Wat zijn de verschillen? Waar rekening mee houden? Slechts 4 die alles aanbieden en toch zien de meeste mensen door het bos de bomen niet meer. De juiste keuze kan u misschien veel geld besparen.

Lees meer
Doemijnverhuis

woningtip: zonnepanelen instaleren? Is het de investering waard?

Zonnepanelen? Ja of Nee? Ik heb geen/niet genoeg geld/ Is het de investering waard? Wat met de digitale meter? Zou ik niet beter wachten op panelen van de volgende generatie? Wat is het prosumenten tarief? Veel vragen, wij geven antwoorden.

Tips

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x